Spotlight delayed

The Spotlight is a bit delayed this week but it will show up soon!

So hang in there so long ;)

image31

Kommentarer
Postat av: ZebRA/Landskrona

Har på sistone i couronnesammanhang stött på nåt som sägs vara mycket utbrett bland spelare och det har sagts mig att det är en "nödvändighet" för att slå sig in i toppen. Vad det där med "märken" är för nåt.. Skulle nån kunna förklara utförligt vad det går ut på?

Lately I have read/heard about using "marks" in couronne. I'm told that the usage of this is very common among players and that it is considered a "must" for those aiming for the top. Personally I haven't got a clue what it's about and would really appreciate if someone explained all about it. :)

I am not aiming for the top but my intense curiousity is urging for satisfaction by finding out :)
---
And thanks to M&M for providing a nice forum.

2008-04-20 @ 14:07:31
Postat av: wolf

Hej krona:)
Trevligt att se dig härinne, tack för matcherna i vckan förresten:D

Märkena de menar är att (för mig otänkbart) träna in olika vallar, sen märker de med tejp el dylikt, all skills försvinner ju då.
Nopp jag säger som Zimond i ett tidigare inlägg att vadå märken man får väl lira på känsla annars är det kula väck ju..
Men känner på mig att med version 3 av shock blir det mindre ställen att ta märken på.
Tycker inte folk kan ha 2 skärmar en för bara corre?
Hoppas även på nån liknande random break, så det blir lite olika spel, som idag tapbreak deff,vall.Suger, fått mig att tappa sugen o spelar mkt mindre iaf helt okej med taktik o def i ligan men dessa breaken puuuuu matcherna tar ju en evighet.

2008-04-21 @ 07:45:41
Postat av: johank87

Bara för att man har märken måste de ju absolut inte vara tillsatta märken. Couronne-bordet i sig består ju av hur mycket märken som helst. Chattrutan, texten i högra hörnet t.ex.

Eller har jag fått detta om bakfoten?

2008-04-21 @ 08:28:08
Postat av: MrD

Har tänkt på det du sa Wolfen. Tejp o sånt, är människor så desperata??? Jag skulle skratta ihjäl mig om jag såg någon hade tejp på skärmen !!
Om så e fallet ta ner tejpen och skaffa skills :P (sry)

2008-04-21 @ 09:04:46
Postat av: MASTERHAND

Ja detta är ett hett samtalsämne=) Markeringar kommer alltid att finnas kvar oavsett om man gör om spelplanen osv. Om det nu är tejp el ngt annat låt vara. Men jag kan förstå båda sidorna i detta fallet. Jag själv förlitade mig till en början alldeles för mkt på märken men märkte snabbt att detta inte gick då jag ändå blev mosad av elitspelarna=) Idag har jag kvar några märken s k men försöker utveckla mitt övriga spel vilket verkar ge lite resultat=) Jag tror som jag sagt innan att det spelar ingen roll hur många märken man har. Den bättre spelaren vinner iaf 8 av 10.
När det gäller tapbreaks kan jag osså förstå båda sidor men jag kör detta i liga för det mesta pga att jag vill ha en liten chans när jag spränger annars om man har lite otur och spränger dåligt så får Guden en Cs och så ligger man under direkt=)
Då handlar det om man har tur och gör en bra sprägning el inte( oavsett hur mkt vi tränar kan vi inte styra sprägningen el hur?=) Visst matchen kan bli lite seg när man tapbreakar men tålamod är också viktigt i spelens och sportens värld för att nå framgång=) Men ibland så blir det jobbigt när en match håller på i typ 1 tim och 45 min som min o scandal denna veckan i ligan. Berodde en del på mina tapbreaks men osså pga många ties. Men ack vad trött jag var=) Men tror andå att det var en rolig match för dem som kollade.
Återigen så vinner den bästa spelaren oftast ändå och tycker inte vi skall koncentrera oss så mkt på hur den andra spelaren bara vi e trevliga mot varandra och visar varandra respekt samt vara sportsliga.
Kram Mathilda.

2008-04-21 @ 10:27:25
Postat av: A Proud Romanista!! // Jonas

Asså även om man säger att man lirar utan märken, har man ju fortarande en punkt man kommer ihåg (åtminstone på nåra millimetrar) kan aldrig tänka mig att någon inte vet på ett ungefär var man ska sikta... När man väl vet det, behöver man j uinga märken oavsett spelplan, enligt mig är det knappast känsla utan mer en vana som man tränat in, haha vem har tejp? det är ju bara galet desperat.. :)

Sen ang Tapbreak, alla är olika, det kanske inte bara handlar om att man är taktiskt, man kanske tycker det är kul med sådana matcher, där man får tänka lite också och inte bara kötta ;) Alla är olika som sagt... Och hur kul är det ifall man brekar och man vet nästan att man blir sweppad (som Master sa) Hade en sådan match denna vecka mot mr d, såg att han var grymt på g (han var en ifrån en sweep med röd i första breaket, vad skulle jag göra? spränga upp och räkna in 1-1? Nej som den tävlingsmänniska som jag är gör jag inte det :P Sen tröttar alla på det spelet efter ett tag, det vet jag. Men tycker bara att man ska respektera alla spel. Tack för mig =)

OHHHHHHHH COURONNE =)

2008-04-21 @ 15:07:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0