schack liga är jag uselt uppdaterad pålikaså othello men måste ju nämna dem

Men rick
och sweep 1963 ser ut att va de klart ledande där.
Othellon asho swisch
som verkar leka där för tilfället ett rätt kul
spel,fast ska va nån mer logiskt tänkande än wolf till det.
Nu känns vanliga ligan (cor)rätt oinspirerad en vek idag tills golden leauge 2008 börjar,då taggar många till,få se m några av oss lite sämre gammelrävar kan va med och bråka ett tag:P
Ser på ligorna får mularn tid så sj klart med,MASTERHAND går på bra igen,Finns många som inte kör liga så hårt kommer muller in igen tro,vore kul för tävlingens skull lika med deathmaker därpågår övertalning....
Kommer det blipare el miniclipare och skräller.
Förssökt göra reklam på blip men där blockar de allt man skriver flera tusen melemmar brde väl kunna unna sina cor lirare att få äta krafterna med oss.sp lirare..
Kommer med fimer på alla spel inom kort sen blir det så länge golden varar klar fokus på den såklart rapport n gång i vek,ska försöka få ut dubbelt så det står på engelska med.
Gl nu boys o girls
drar ihop sig,och du zimme tänk inte på vilket favorit tryck du har på dig:)))

Kommer inte följa alla ligor så mkt som cor men solklart vek 226 i Bg

Där jag gick upp och tog ett guld nr 3 ,eg ett spel som tar för lång tid för mitt rastlösa jag:P
Kommer även att ordna med radio sändningar zimond och troligen roug kommer att stå för dem lite önske listor mm,kommer att bli reklam så ni alla får adressen till vår egen radio station,får väl se om inte killlarna kommenterar lite med...

Ligan vek före The Golden Leauge 2008

Liga vecka 226 ser ut som om zimond drar längsta stråt igen,Tätt före Muve och puffe....
Som jag ser det bör väl zimond dra längsta stråt i Golden leauge,men många bra att "Bråka med,nämnda Muve och puffe vad kan Andreas ställa till med?Cronos är grymt på gång,spelade riktigt bra igen nu,godisguden självklart kan va med där framme om han är på spelhumör.
Outsiders finns många som kan skrälla,jojje om han släpper handen på sitt gull gull o satsar igen.gäddan1 kan med va med länge,självklart Mr.Daydreamer om han är nöjd med sitt spel och tycker det är kul.Kat slår vem som helst rätt dag men har hon spelat för lite liga ett tag?Finns fler återkommer med outsiders vid nästa liga vek slut,då kommer fokus att ligga på Golden leauge sen.
Ps.Nu höll jag ju på att glömma min favorit roughedge kanske grymmaste liraren på shock men då ska han ha kul och frångå sina principer o bli lite grymmare då kan han slå allt o alla.Hade gött wolfy

Nått liknande?

http://web.comhem.se/deathmaker/index.htm  

Här är länken till en av de bästa nånsin på shock rogerdeathmaker

Här visar han lite sweeps  och liga kommentarer

Jag tänkte göra nått liknande  fast skriva om vinnarna  lovande rookies

Visa alla andra spelen små filmklipp av hur det går till och ser ut och går till,ska ta mig i kragen o spela in resten av spelen,sen i fortsättningen rapportera ifrån ligorna.

Tack boys för era kommentarer   wolfen

ps.Ni får klistra in url en i er webbläsare sen klicka o se.

VEM ÄR BÄST I VÄRLDEN PÅ COURONNE?

Hoppas många couronne fantaster på Blp,andra sajter med couronne el ni som helt enkelt tycker det vore kul att pröva hur bra är i på Shockplay egentligen.
Hoppas ju självklar på mangrann uppslutning ifrån oss på shock....
Ni då alla blippare ja har själv pröva spela blip couronne(tröttnade för at det aldrig blev några ligor eler möjligheter att göra egna turneringar,efter 10-20 000 poäng är det inte så kul längre att jaga bara poäng och ni är många duktigare spelare på blip som står er bra på shockplay!!!!!!Finns även en usa sajt som heter Miniclip,jag hoppas och tror att många blippare ställer upp i ett inoficiellt vm(Tror vi nordbor är lite tuffare och vill pröva sina kunskaper än vissa utländska änder...
Så hoppas ni kommer in på shockplay och anmäler er till Golden tour 2008,står på första sidan ni ser n'r ni komer in  www.shockplay.com  enda ni behöver är att klicka där och anmäla er.Turnerngen varar 6 månader,så ni som tänkt er gå långt kostar det 180 kr för 6 månader,30 kr för 21 dagar,1o kr för 5 dagar,går också att få gå in som gäst o pröva en stund varje dag.Cor spelet är exakt lika på båda ställen,många hävdar att shockplay spelarna är lite bättre men jag tror på motsaten,ni blippare är så många fler och säkert ett 100 tal som kan gå långt stå upp nu o ge shockspelarna på nöten,fast oj då åker ju jag med på smäll:)Hoppas och tror vi blir så  många som möjligt 148 st anmälningar första dan på bara några timmar.Men jag gisar et dyker upp en 200 blip killar i tjejer o vill visa vad ni går för,kom ihåg bara att sista anmälning är den 17/2 och att ni grån andrda sajter måste säga era poäng det är ju beroende i lottningen.fast viktigast är väl att vi har kul och vem gillar inte att testa nått nyytt????
Stå på nu killar o tjejer,det är bästa spelaren i världen som vinner,sj klart är det priser också,så vad tvekar ni på in och anmäl er(Daca heter vår admin i couronneså några frågor så släng dem på han,det gillar han så han inte bara sitter och slöar sig:)En trevlig bra admin så tveka inte att fråga honom,eller vem som helst av toppspelarna de vet det mesta,Då hoppas vi at ni kommer i högar och ger oss många bra matcher,Ses på skock då hoppas jag i golden tävlingen.
Nu ska wolfy gå o nana cya

Välkommen till min nya blogg!

08-.02-16 En spelsajt med spel som couronne,backgammon,otthello.schack,pingis.Dessa spel med ligor finns fler spel  som tex cosmic connection,scribble,shanghai dessa spel utan ligor kan även spelas som singelspel.
En social och starkt beroende framkallande sida fast grymt kul och ingen dyrbar hobby.
Med konsekventa tevliga admins för olika ligor.Många folk med ifrån hela värden de allra flesta trevliga finns såklart rötägg överallt som sakta men säkert plockas bort såklart.En sida som funnits ca 6 år där couronne är största spelet.
Sajen kommr inom snar framtid att uppgraderas till shockplay version 3,med många nyheter som jag återkommer med.
För att kunna logga in går ni in via www.shockplay.com,det går att få pröva 1 stund varje dag som gäst ,när intresset kmmer finns rekryterare som kan ge nybörjare ett"mynt"som innebär 1 fri vek att spela när ni bestämmer er för att betala och bli medlemmar,går även att få en cd så ni kan spela utan nät och med helskärm..
Kommer att bli ständiga uppdateringar,nämnas de bästa spelarna genom tidena samt såklart nyheter vinnare i ligrna för varje vecka.
När ni kommit så lång så ni är medlemmar så rekmmenderar jag att ni vänder er till Daca svensk och engelsktalande stakt drivande kraft.
MEN VARNING DET ÄR PÅ EGEN RISK STARKT BEROENDE SIDA,MEN DET ÄR VÄRT PRISET GRYMT KUL:)
Ps.Kommer självklart att lägga in bilder,filmsnuttar,reklam mm.
Wolfy


RSS 2.0