04-21 rogerdeathmaker

The first over 100 elit weeks, an also one off the best swepers,i public this movie before but only on swedish.
All are welcome to come wirh a opinion  to me or marru so should we public it...

http://web.comhem.se/deathmaker/index.htm


Roger den första över 100 elitveckor, de videon är solklart bra att kolla och han är på väg tillbaka efter att ha nått sitt mål han pysslat med nu bli bäst i sverige på fotboll....

image32

Kommentarer
Postat av: deathmaker

På väg tillbaka är jag väl inte för tillfället alla fall. Jag har sagt att jag ska titta in när sp version 3 kommer igång. Men då först och främst för att se om det finns något nytt spel med liga som kan vara intressant. Typ minigolf. Couronnen känns som man redan avverkat mer än nog. Minns ju att förra comebacken mer va spel efter övertalning som till slut gick över till detta 100 veckorsmål. Annars hade det inte pågått så länge som det gjorde denna gång. Men man ska aldrig säga aldrig. Och man kan ju alltid ställa ett ultimatum för att komma tillbaka :). Om dem 3 gulden man skulle haft om reglerna följts uppdateras i statistiken så kanske.

Hur som helst så får jag säga att du gör ett bra jobb med siten Wolf. Förvånad att så många spelare fortfarande håller på och spelar. För min egen del har jag bara spelat nån dag sen jag sluta. Hade ju runt 90 dagar kvar när man lag av. Loggade in nån dag på slutet på denna period och lyckades faktiskt sweepa och vinna dem 4-5 matcherna man körde. Så det verkar sitta i blodet.

Den roligaste kommentaren man fått genom alla år va faktiskt från Godisguden. Att han tyckte det va som att spela mot sig själv när han mötte mig :).

ha det så bra allihoppa.

2008-04-25 @ 22:21:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0